KNMV GEDIPLOMEERD MOTOR RIJ-INSTRUCTEUR


  •   woensdag 31 juli 2019

Sinds dit jaar verzorg ik motor rijlessen voor Rijschool Siegers in Beverwijk. De faciliteiten zijn daar grandioos. Vooral het  AVB terrein waar de oefeningen worden getraind (motorfiets onder controle) is geweldig. Niet te ver van de rijschool en super mooi asfalt. De lessen zijn gestructureerd en op maat. Kan je snel dan ga ik snel. Alles super helder uitgelegd en uiteraard een demo met de aandachtspunten waar op gelet moet worden. Neem contact op en kijk even bij Rijschool Siegers op de website. 

WWW.RIJSCHOOLSIEGERS.NL


Wil je, je motorrijbewijs halen. Kies dan voor kwaliteit, kies voor een KNMV-gediplomeerd motorrijinstructeur (KGI).

Een KGI’er heeft op eigen initiatief een aanvullende motor-en bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. Ook volgt hij/zij een verplichte jaarlijkse bijscholing. Instructeurs hebben meestal zelf motorrijden als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

Iedere KNMV-gediplomeerd motorijinstructeur volgt bij het lesgeven het met de KNMV afgesproken protocol. De hoofdpunten uit dit protocol:

Een KGI’er geeft in principe altijd rijles vanaf de motor of de bromfiets. Hij geeft hierdoor het juiste voorbeeld,  maar is ook in staat om altijd een goede demo te geven. Een KGI’er geeft het goede voorbeeld door op de motor volledig motorkleding te dragen. Na afloop van elke les vult de KGI’er samen met de leerling een leskaart in, waarmee de voortgang wordt bijgehouden.

Tot snel !!!!
Share our website