Motor


Sinds dit jaar verzorg ik motor rijlessen voor Rijschool Siegers in Beverwijk. De faciliteiten zijn daar grandioos. Vooral het  AVB terrein waar de oefeningen worden getraind (motorfiets onder controle) is geweldig. Niet te ver van de rijschool en super mooi asfalt. De lessen zijn gestructureerd en op maat. Kan je snel dan ga ik snel. Alles super helder uitgelegd en uiteraard een demo met de aandachtspunten waar op gelet moet worden. Neem contact op en kijk even bij Rijschool Siegers op de website. 

WWW.RIJSCHOOLSIEGERS.NL


Wil je, je motorrijbewijs halen. Kies dan voor kwaliteit, kies voor een KNMV-gediplomeerd motorrijinstructeur (KGI). https://knmv.nl/opleidingen/knmv-motorrijinstructeur/

Waarom neem je les bij een KNMV gediplomeerd motor rij-instructeur? Omdat het echte motorrijders zijn die passie hebben voor hun hobby en daarvan hun beroep hebben gemaakt. Beter krijg je het dus echt niet. De pittige extra studie, de kosten en de investeringen in tijd en moeite, de vijf ( 5 !! ) extra examens nemen ze moeiteloos voor lief. Alleen maar om jou het allerbeste te geven waardoor je met veel meer plezier van het motorrijden kan gaan genieten.
 

Share our website